Museum Calafell - Reisverslag uit Calafell, Spanje van Jan Bekkum - WaarBenJij.nu Museum Calafell - Reisverslag uit Calafell, Spanje van Jan Bekkum - WaarBenJij.nu

Museum Calafell

Door: Jan en Margriet

Blijf op de hoogte en volg Jan

24 Juli 2009 | Spanje, Calafell

Strakblauwe lucht, om half acht al behaaglijk warm. We rijden naar Calafell ten zuiden van Barcelona naar een prehistorische opgraving. Mooi gedaan. Met rode lijnen staat de hoogte van de oorspronkelijke opgraving aangegeven, daarbovenop is een prehistorisch dorp gebouwd. Margriet wisselt ervaringen en adressen uit met de verantwoordelijke voor het educatieprogramma.

We gaan terug naar de camping, nemen een snelle duik in het campingzwembad en gaan met de lightrail naar Barcelona. Ook op deze tijd nog volop activiteit in winkels en van straatartiesten. We zwerven over pleintjes in de Barrio Gotico en over de Ramblas. We pikken nog een terrasje en eten daarna paella, kortom we gedragen ons als de stereotiepe toerist.

Verslag uit: Spanje, Calafell

Frankrijk 2009

Korte zomervakantie Frankrijk.

25 Juli 2009

Contrexeville
Jan

Vakantiereis Peru 2008. Foto's en clips van vorige reizen zijn te zien op http://uk.youtube.com/user/JanvanBekkum en http://www.bubbleshare.com/users/profile/49791.