Terug uit het noorden - Reisverslag uit Addis Abeba, Ethiopië van Jan Bekkum - WaarBenJij.nu Terug uit het noorden - Reisverslag uit Addis Abeba, Ethiopië van Jan Bekkum - WaarBenJij.nu

Terug uit het noorden

Door: Jan en Margriet

Blijf op de hoogte en volg Jan

21 Juli 2007 | Ethiopië, Addis Abeba

We zijn vandaag teruggekomen uit het noorden in Addis Ababa. Heel veel moois gezien, vooral Aksim en Lalibela waren zeer de moeite waard. In Aksim heel oude opgravingen, in Lalibela 13(!) kerken die allemaal uit rots zijn uitgehakt, dus niet opgebouwd. Het weer is ondanks de regentijd behoorlijk. We hebben veel geluk gehad met de momenten waarop de regen viel. We hebben ook nog in de bergen midden tussen de apen gezeten en uiteraard weer de nodige dorpjes en markten bezocht. Het is een heel indrukwekkend land. De gezondheid is gelukkig vooralsnog ook goed.

• 22 Juli 2007 - 06:18

J.J.van Bekkum:

Wij hebben jullie bericht ontvangen. Fijn dat alles goed gaat en dat jullie gezondheid goed is.
    Hier is alles goed.
    Wij wensen jullie een fijne verdere reis toe.
    Papa en mama.

• 23 Juli 2007 - 06:49

Machteld:

Fijn dat jullie het leuk hebben. Wij zijn weer terug, ondanks hindernissen met de auto hebben we het heel goed gehad. Geen apen gezien, wel massa's rendieren en in de sneeuw gespeeld. Zelfs wij hebben een paar spatjes regen gehad... Geniet van je reis en tot later.
    Groetjes Machteld